• Vianočné trhy

          • Autor fotografií: Anna Sekáčová, IV.B

            Ďakujem všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na našich vianočných trhoch. Vybrali sme 1062,30€ 👍👏. Vybrané peniaze poputujú organizácii UNICEF pre dobrú vec.Ďakujem a prajem krásne a pokojné Vianoce Vám všetkým.

            ŠR, Mgr. Lucia Jurigová

          • 9. ročník Vianočného turnaja v šachu

          • Autor: Mgr. Ľubomír Staňo

                  18. decembra 2019 sa uskutočnil už deviaty ročník školského šachového turnaja za  rekordnej účasti 24 šachistov (hralo sa súčasne na 12 šachovniciach). Už tradične mal dobrú úroveň, zúčastnili sa ho registrovaní hráči, ale i veľký počet nováčikov, ktorí hrajú s použitím šachových hodín iba sporadicky. Hralo sa švajčiarskym systémom na sedem kôl za odborného dohľadu bývalého študenta našej školy Rastislava Diviaka. Víťazom turnaja sa stal Martin Hrdlička  zo septimy, na 2. mieste skončila Michaela Trojková z oktávy (jediné dievča v turnaji), na bronzovom stupni sa umiestnil Pavol Adamíček z oktávy. Za najväčší pokrok v šachovej hre bol ocenený Jakub Žák zo septimy.  Všetkým zúčastneným žiakom želám veľa radosti pri ďalšom hraní a verím, že svoje schopnosti budú ešte zlepšovať.

                    Dopĺňam ešte informáciu o krajskom kole Majstrovstiev stredných škôl v zrýchlenom šachu – najlepší výsledok dosiahol v kategórii stredoškolákov Martin Hrdlička, skončil na piatom mieste a iba o polbod mu unikol postup na celoštátne kolo. V kategórii žiakov našu školu na kraji reprezentoval Marek Oslej z prímy, skončil na siedmom mieste.    

          • Tematicky týždeň oktávanov

          • Naše dni boli: šport, kúpele, známe osobnosti, filmové a rozprávkové postavy, povolania. 

            Oktáva